08 Mayıs 2024
  • İstanbul24°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara17°C
  • İzmir24°C
  • Berlin15°C

ZAHİD AKMAN KUMARDA BASILDI MI?

Taraf gazetesi bomba iddiada bulunmuştu. Zahid Akman'dan yanıt geldi.Zahid Akman, avukatı aracılığıyla iddiaları yalanladı. Açıklaması şöyle;

Zahid Akman kumarda basıldı mı?

11 Ocak 2010 Pazartesi 13:00

Taraf gazetesi bomba iddiada bulunmuştu. Zahid Akman'dan yanıt geldi.Zahid Akman, avukatı aracılığıyla iddiaları yalanladı. Açıklaması şöyle;

"Müvekkilim ve bir diğer Üst Kurul Üyesi RTÜK tarafından görevlendirilmesi sebebi ile ABD’nin Las Vegas kentindeki TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ-2010 Fuarına katılmışlardır.

TÜKETİCİ ELEKTRONİĞİ–2010 fuarının düzenlendiği otel kompleksinde yer alan fuar alanı ve seminer salonlarında çalışmaları ve konferansları diğer katılımcılarla beraber görevli olarak takip eden müvekkilim aleyhindeki bu asılsız iddialar; müvekkile karşı uygulanan linç ve iftira kampanyasının ne boyutlara ulaşabileceğinin en bariz kanıtıdır.

“Kişilik haklarına fütursuzca saldırının, iftiranın, haysiyet cellâtlığının” habercilik; “ben istediğimi söylerim yazarım o kişide yıllarca kendini aklamaya çalışsın ” anlayışının ise basın özgürlüğü gibi algılandığı bir zamanda; müvekkilim, bu müzmin müfterileri önce Allaha sonra da Türk adaletine havale etmektedir.

Müvekkil; gerçeğe aykırı bu iftiralara karşı yasal yollara başvuracaktır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.