01 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara16°C
  • İzmir27°C
  • Berlin28°C

YÜKSEKDAĞ: KAÇMADIM, BURADAYIM

Figen Yüksekdağ, milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırılmasından sonra yurt dışına kaçtığı haberlerini yalanlayarak, ““Kaçmadım, buradayım' dedi.

Yüksekdağ: Kaçmadım, buradayım

22 Mayıs 2016 Pazar 19:22

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, milletvekilliği dokunulmazlıklarının kaldırılmasından sonra hükümete yakın basın tarafından yurt dışına kaçtığı yolundaki haberleri yalanlayarak, “Kaçmadım, buradayım” dedi.

Dokunulmazlıkların kaldırılması oylamasından önce planlanan bir etkinliğe katılmak üzere Almanya'ya gittiğini belirten Figen Yüksekdağ, Batman Havalimanı'nda, yurt dışına kaçtığı yolundaki iddiaları değerlendirdi. Batman'da düzenlenen 'Geleceğimizi konuşuyoruz' etkinliğine katılmak üzere kente gelen Yüksekdağ'ı havalimanında, HDP Batman milletvekilleri ve HDP, DBP il yöneticileri tarafından karşılandı. Gazetecilerin sorusu üzerine Almanya'dan  İstanbul'a, oradan da saat 15.45 uçağıyla Batman Havalimanı'na indiğini anlatan Yüksekdağ, “Almanya'da bir programım vardı. Ayağımın tozuyla İstanbul aktarmalı uçakla Batman'a geldim. 'Kaçtı' şeklindeki iddialar tam bir rezalet. Gerekli yanıtı vereceğim” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.