03 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara16°C
  • İzmir22°C
  • Berlin21°C

YENİ RADİKAL OKURUYLA BULUŞTU

Türkiye’nin referans gazetesi Radikal, Türk basınında "radikal devrim" yaptı. Gazete yepyeni formatıyla okuyucusuyla buluştu.

Yeni Radikal okuruyla buluştu

17 Ekim 2010 Pazar 10:30

Türkiye’nin referans gazetesi Radikal, Türk basınında "radikal devrim" yaptı. Gazete yepyeni formatıyla okuyucusuyla buluştu. Referans gazetesinin ekonomi alanındaki güçlü kadrosu ve bakış açısını yayıncılık anlayışı ile birleştiren Radikal, yeni ve kullanışlı boyu ile her gün 72 sayfa olarak yayımlanacak. 

Genel Yayın Yönetmenliği’ni Eyüp Can Sağlık’ın ve Yayın Koordinatörlüğü’nü Bülent Mumay’ın üstleneceği Radikal’de Erdal Güven Genel Koordinatör, Sefer Levent de Ekonomi Koordinatörü olarak görev yapacak. Yan Yayınlar Koordinatörlüğü görevini ise Çınar Oskay yürütecek.

21332

Gündem, ekonomi, dış haber, yorum ve spor içeriği ile 48 sayfalık ana gazeteye; hafta içi her gün sağlık, alışveriş, TV, hava durumu, yeme-içme, moda, seyahat, teknoloji içeriği ile donatılmış 24 sayfalık HAYAT gazetesi eşlik edecek.

Radikal, pazar günleri, Avrupa’daki örnekleri gibi tamamen pazar gazetesine dönüşecek. Radikal Pazar’da siyasetin yanı sıra, hayata dair keyifli ve renkli bir içerik yer alacak.

17 Ekim 2010, Pazar günü itibariyle Radikal’in Türk basınına getireceği büyük yenilik, yalnızca içerik değil, ebatta da olacak. ‘Türk basınına radikal boy’ getirecek olan yeni Radikal, kullanışlı boyutunun yanı sıra, derin habercilik anlayışı sunacak. Radikal’in okurları, aktif katılımcı okur-yazar olarak Radikal’de yer alabilecek.

Radikal, yeni habercilik anlayışının önemli bir parçası olan Radikal-im projesi ile her ay gündeme dair önemli bir konuyu, kamuoyunun bilgisine ve görüşlerine sunacak; konuyu okurlarıyla birlikte tartışarak sayfalarına aktaracak.

Radikal’in yeni döneminde yazılarıyla okurlarla buluşacak olan değerli kalemler ise şöyle olacak: Eyüp Can, Yıldırım Türker, Akif Beki, Ahmet İnsel, Oral Çalışlar, Hakkı Devrim, Fuat Keyman, Sırrı Süreyya Önder, Özgür Mumcu, Cüneyt Özdemir, Dilek Kurban, Koray Çalışkan, Fatih Özatay, Uğur Gürses, Mahfi Eğilmez, Seyfettin Gürsel, Güven Sak, Erdal Sağlam, Cengiz Çandar, Gündüz Vassaf, Metin Üstündağ, Bünyamin Sürmeli, Altan Öymen, Tarhan Erdem, Avni Özgürel, Tuğrul Eryılmaz, Baskın Oran, İbrahim Altınsay, Feryal Pere, Banu Yelkovan, Bağış Erten, Yiğiter Uluğ, Burcu Esmersoy. Bu isimlerin yanı sıra, konusunda uzman birçok değerli isim daha kadroda yer alacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.