30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara12°C
  • İzmir13°C
  • Berlin12°C

WİKİLEAKS BELGELERİ HAKKINDA KONUŞTU

Erdoğan, bir gazetecinin, ''WikiLeaks internet sitesinde belgeler ortaya çıktı. Ağır ithamlar da yer alıyor. Bunları nasıl değerlendireceksiniz?'' sorusuna cevap verdi.

WikiLeaks belgeleri hakkında konuştu

29 Kasım 2010 Pazartesi 10:56

Libya'ya hareketinden önce Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde düzenlediği basın toplantısında ziyaretine ilişkin bilgi veren Erdoğan, Avrupa Birliği ve Afrika Birliği'nin ortaklaşa düzenledikleri 3. Zirve'ye, Libya Lideri Kaddafi'nin davetiyle ''onur konuğu'' olarak iştirak etmek üzere Trablus'a hareket ettiğini belirtti.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Erdoğan, bir gazetecinin, ''WikiLeaks internet sitesinde belgeler ortaya çıktı. Ağır ithamlar da yer alıyor. Bunları nasıl değerlendireceksiniz?'' şeklindeki sorusuna, ''Şu anda WikiLeaks'in eteklerinde neler var, bunları bir döksün görelim. Ondan sonra da bunların ne kadar ciddi, ne kadar gayri ciddi olduğunu öğreniriz. Çünkü WikiLeaks'in ciddiyeti şüphelidir. Bu bakımdan şu anda sadece biz eteklerindeki taşın dökülmesini bekliyoruz. Ondan sonra da değerlendirmesini yapar, gerekli açıklamaları yaparız'' yanıtını verdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.