04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara15°C
  • İzmir20°C
  • Berlin16°C

VE NEŞE DÜZEL, TARAF'A DÖNÜYOR!

Ahmet Altan'ın ve Yasemin Çongar'ın Taraf gazetesindeki görevlerinden istifa etmesinin ardından istifa eden Neşe Düzel Taraf'a dönüyor.

Ve Neşe Düzel, Taraf'a dönüyor!

08 Mart 2013 Cuma 16:53

Ahmet Altan'ın ve Yasemin Çongar'ın Taraf gazetesindeki görevlerinden istifa etmesinin ardından istifa eden Neşe Düzel Taraf'a dönüyor.

Gazetede "Pazartesi Konuşmaları" adı altında söyleşiler yapan Neşe Düzel, istifa kararının gerekçesini "Bütünlük bozulduğu için ayrıldım. Gazetenin sahibi Başar Arslan gibi cesur bir medya patronu bir daha kolay çıkmaz" diye açıklamıştı.

BU BİR NÖBET DEĞİŞİMİDİR

Daha önce Star TV'de Ahmet Altan ile birlikte televizyon programı Kırmızı Koltuk'u da sunan Neşe Düzel, "Bu bir nöbet değişimidir. Biz istifa ettik, diye gazete okuyucuları gazeteyi bırakmaz" demişti.

ORAL ÇALIŞLAR DÖNECEK DEMİŞTİ

Gazetenin genel yayın yönetmenliğine getirilen Oral Çalışlar, kendisinin arzu edeceği bir zaman Neşe Düzel'in de döneceğini açıklamıştı. Düzel bu pazartesi gazetede yeniden röportajlarını yayınlamaya başlayacak.

Gazete bugün birinci sayfasında sürmanşette Neşe Düzel'in dönüşünü okurlarına duyurdu:

Gazeteden Ahmet Altan'ın istifasından önce ayrılan Oya Baydar bir yana bırakılırsa, 14 Aralık'ta istifa eden isimlerden Murat Belge, Hadi Uluengin'in ardından dönen üçüncü yazar da Neşe Düzel oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.