30 Nisan 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır25°C
  • Ankara23°C
  • İzmir24°C
  • Berlin23°C

TV8 YÖNETİMİ SATIŞI YALANLADI

Habertürk'ün sahibi Turgay Ciner TV8'i mi satın alıyor? Sorusuna TV8 yönetimi yayınladığı basın bildirisi ile bu haberi yalanladı.

TV8 yönetimi satışı yalanladı

20 Ağustos 2010 Cuma 11:46

GUNCELLENDİ
20 Ağustos 2010 (bugün) tarihinde bir internet sitesinde “Ciner tv8’i mi alıyor?” başlığıyla yayımlanan haberin gerçekle uzaktan yakından bir ilgisi yoktur. Haberde satışla ilgili iddialara tv8’in Ayazağa’da taşınacağı yeni binanın teknik altyapısını Ciner Grubu’na bağlı bir teknik ekibin kurduğu bilgisi gerekçe gösterilmiştir. tv8’in altyapısını kuran teknik ekip Ciner Grubu’na ait değildir. Aynı ekipten Ciner Grubu da teknik destek almaktadır.

MNG Grubu’nun tv8’i satma gibi bir planı yoktur. Tam aksine tv8’in teknik altyapısı tamamen yenilenmekte, ayrıca yeni tematik kanallarla sektördeki yerini daha da güçlendirmeye hazırlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur… 

tv8 yönetimi
-------------------
Derinmedya'nın haberine göre; Kulislerde konuşulan bir başka iddia ise, Ciner’in CINE5′i almak için girişimde bulunduğu..

Hatta bu talebini henüz Habertük’ü almadan önce gerçekleştirmek için harekete geçtiği, ancak o dönemde TMSF’nin elinde olan CINE5′i, gruba bağlı yayın organlarının hükümete ters yayınlar yaptığı gerekçesi ile bu satışın yattığı gelen bilgiler arasında.

Önceki akşam Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk eden ve çanak sorular sorduğu gerekçesi ile sert eleştiriler alan hatta Fatih Altaylı ve yakın çevresinin tavır aldığı konuşulan Habertük Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut’un, bu röportaj ile Ciner Grubu ile Hükümet arasındaki buzları erittiği konuşuluyor..

Ciner Grubu TMSF’nin elinde olan ve birtürlü satamadığı CINE5′i mi, yoksa MNG Holding’in sahibi olduğu TV8′i mi alacak?..

Önümüzdeki günlerde bu iddiaların ne kadar doğru, ne kadar yanlış olduğunu hep birlikte göreceğiz!...

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.