29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara15°C
  • İzmir19°C
  • Berlin15°C

TUTANAK'TA BU HAFTA FEHİM IŞIK VAR

Tutanak Programı'nın 24 Aralık günü saat 22.15’te TV-NET’te yayınlanacak bu haftaki bölümüne, araştırmacı-yazar Fehim Işık konuk oluyor.

Tutanak'ta bu hafta Fehim Işık var

23 Aralık 2011 Cuma 23:01

Gazeteci-Yazar Nevzat Çiçek’in sunumunu yaptığı, sosyolog-yazar Müfid Yüksel ile Ekopolitik Genel Koordinatörü Doç. Dr. Ergün Yıldırım’ın daimi konuk olarak katıldığı Tutanak Programı'nın 24 Aralık günü saat 22.15’te TV-NET’te yayınlanacak bu haftaki bölümüne, araştırmacı-yazar Fehim Işık konuk oluyor.

Tutanak programının bu haftaki bölümünde PKK’nın nasıl ortaya çıktığı, diğer Kürt örgütleriyle ilişkileri, dindar ailelerden gelen Kürt gençliğinin bir kısmının nasıl sekülerleştiği, PKK’nın Mele açılımına gösterdiği tepkinin nedenleri, Suriye’deki olaylarda Suriyeli Kürtlerin tutumu masaya yatırılacak.

33925

Fehim Işık, canlı anlatımlarıyla faili meçhul cinayetleri, Bölge'deki “beyaz toros” sendromunu anlatarak, canlı tanıklığıyla bir döneme ışık tutacak.

Tutanak programında Müfid Yüksel’in arşiv belgeleri ışığında sorgulayacağı meseleleri , Ergün Yıldırım da sosyolojik anlamda inceleyecek.

Tutanak Programı her cumartesi günü saat 22.15 de TV NET ekranlarında.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.