18 Nisan 2024
  • İstanbul20°C
  • Diyarbakır24°C
  • Ankara23°C
  • İzmir23°C
  • Berlin10°C

TÜRKAN ELÇİ'DEN YENİ ŞAFAK'A YANIT: AYDINLIK YÜZÜ GÖRMEYESİNİZ

CHP İstanbul milletvekili adayı Türkan Elçi, kendisini hedef gösteren Yeni Şafak'a "CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz" diye yanıt verdi.

Türkan Elçi'den Yeni Şafak'a yanıt: Aydınlık yüzü görmeyesiniz

10 Mayıs 2023 Çarşamba 12:01

Diyarbakır'da 2015 yılında öldürülen Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin eşi CHP İstanbul milletvekili adayı Türkan Elçi, kendisini hedef gösteren Yeni Şafak'a yanıt verdi. Elçi, "CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz" dedi.

Elçi, Yeni Şafak'ın mevcut habere ilişkin sosyal medya paylaşımının ekran görüntüsünü paylaştı. "CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz" diyen Elçi, iddiaları yalanladı.

'CHP ROZETİ TAKTIĞIM GÜNDEN BERİ BU YALANI DÖNDÜRÜYORSUNUZ'

Elçi, şu ifadeleri kullandı: "CHP rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz. Morgda eşimin yattığı bir anda hiçbir derdim yokmuş gibi ‘PKK terör örgütü değil’ slogan atmışım. O anı hatırlıyorum, ‘Kim vurdu’ demiştim.

Chp rozetini taktığım günden beri bu yalanı döndürüyorsunuz. Morgda eşimin yattığı bir anda hiçbir derdim yokmuş gibi “ Pkk terör örgütü değil” slogan atmışım. O anı hatırlıyorum” Kim vurdu” demiştim. Yüzlerce kamera vardı biri göstersin, hepimiz ne dediğimi bilelim. Morgun… pic.twitter.com/Xq1OO6D0FR

— Türkan ELÇİ (@turkan_elci) May 10, 2023

Yüzlerce kamera vardı biri göstersin, hepimiz ne dediğimi bilelim. Morgun önündeki görüntülere ilişkin açıklama yapmaktan hicap duydum. Veya o an dışında nerede bu yönde bir açıklamam olmuş kaynak göstersinler. Karanlıkta kurguladığınız iftiralarınızla hedef göstermelerinizle meşhursunuz. Aydınlık yüzü görmeyesiniz." (​Artı Gerçek)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.