10 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır27°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Berlin22°C

TÜRK TV KANALLARI KUYRUKTA!

Hamas’ın elindeki İsrailli asker Gilad Shalit’in, takas anlaşması kapsamında serbest bırakılması olayının, 3.3 milyon İsrailli tarafından izlendiği açıklandı.

Türk TV kanalları kuyrukta!

23 Ekim 2011 Pazar 12:56

Türkler de İsrailli asker Gilad Shalit’le mülakat yapmak isteyenler arasında.

Hamas’ın elindeki İsrailli asker Gilad Shalit’in, takas anlaşması kapsamında serbest bırakılması olayının, 3.3 milyon gibi rekor düzeyde İsrailli tarafından izlendiği açıklanırken Shalit ile mülakat yapmak amacıyla talepte bulunan yabancı medya kuruluşlarının arasında Türk kanallarının da bulunduğu bildirildi.

Haaretz gazetesi, Gilad Shalid’in geçen Salı günü serbest bırakılması olayının, rekor oluşturan 3.3 milyon İsrailli tarafından izlendiğini, bunun da yüzde 70’lik bir izleme oranı anlamına geldiğine dikkat çekti.

Gazete, bir kıyaslama yapmak amacıyla Prens William’ın evlilik törenini İngilizlerin yüzde 33’ünün izlediğini anımsatırken, yabancı kanallarının da Shalid ile mülakat yapmak üzere kuyruğa girdiği de belirtildi.

Shalit ailesinin sözcüsü de, “60 Dakika, NBC ve ABC ile Türkiye, Fransa, Almanya, İngiltere ve Çin’den” haber kanallarının Shalit ile görüşme talebinde bulunduklarını ancak halen Shalit ailesinin tüm taleplerini geri çevirdiğini, mülakat konusunda hiç kimse ile bir anlaşma yapmadığını belirtti. Sözcü ayrıca, medyanın, ailesinin onayı olmadan 10 günlük bir süre Shalid’in hiç bir fotoğrafını yayımlamamayı kabul ettiğine de dikkat çekti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.