04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara9°C
  • İzmir18°C
  • Berlin14°C

'TÜRK SOLU' NEFRET DOLU

Türk Solu" dergisi, iki PKK’lının Şemdinli Jandarma Komutanlığı önündeki cesetlerini gösteren fotoğrafı “İşte özlenen fotoğraf” başlığıyla kapağına taşıdı.

'Türk Solu' nefret dolu

18 Ekim 2011 Salı 17:15

Logosunun altında "Atatürkçü, milliyetçi, solcu gazete" sloganıyla yayın yapan "Türk Solu" dergisi, Hakkâri Valisi’nin açıklama yapmak zorunda kaldığı iki PKK’lının Şemdinli Jandarma Komutanlığı önündeki cesetlerini gösteren fotoğrafı “İşte özlenen fotoğraf” başlığıyla kapağına taşıdı. Dergi, ayaklarında bağlı iplerle teşhir edilen iki PKK'lının görüntüleri için "Mutluluğun resmi" ifadesini kullandı.

32467Daha önce de “Kürt nüfusun üremesi durdurulsun” diye ırkçı bir çağrı yapan derginin Başyazarı Gökçe Fırat imzasıyla yayımlanan yazıda “Keşke her gün 2 değil 200 terörist aynı şekilde yakalanıp aynı şekilde bacağından sürüklenip Atatürk büstünün önünde halka sergilense” dendi.

Fırat, derginin ekim ayı sayısında yayımlanan “Mutluluğun resmi” başlıklı yazısında, fotoğraf karesini eleştiren ve sorgulayanları da “terörist ölüsevici hümanistler” olarak niteledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.