14 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara3°C
  • İzmir14°C
  • Berlin14°C

TÜRK, METİNER'LE DALGASINI GEÇTİ

Ahmet Türk CNN Türk ekranlarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türk, sürekli Başbakan'ı öven Mehmet Metiner'le ekranda dalgasını geçti.

Türk, Metiner'le dalgasını geçti

25 Eylül 2010 Cumartesi 20:41

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Ne Oluyor?'da Kürt sorununu tartıştı. Demokratik Toplum Kongresi Eş Başkanı Ahmet Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı.

AKP ile BDP arasındaki görüşmeden sonra gündeme yeniden ağırlığını koyan Kürt sorunu Ahmet Türk'ün açıklamalarıyla CNN Türk ekranlarında tartışıldı. Program boyunca susmayan Star yazarı Mehmet Metiner hem Türk'ten hem de Hürriyet okur temsilcisi Faruk Bildirici'den tepki gördü. Türk, Metiner'in boyunca Başbakan Erdoğan'ı övmesine karşılık 'Siz burada bir gazeteci bir aydın olarak bulunuyorsunuz ama AKP'nin avukatlığını yaparsanız zaten baştan olmaz...' dedi. Metiner'in tavrının devamıyla araya giren Faruk Bildirici de Star yazarına işginç bir eleştirdi getirdi.



Bildirici, Metiner'in Başbakan'a Erdoğan'a atfen söylediklerinin yanlış olduğunu söylerken 'Başbakan'ın söylemediği şeyleri söylemiş gibi aktarıyosunuz, yorum yapıyorsunuz doğru değil. Bir gazeteci ve aydın olarak iktidara destek verbilirsiniz Başbakan'ın söylemediklerini tevsir etmeniz çok garip' dedi.

Türk ise araya girerek 'Ben O'na izin vermişim istediği kadar övebilir Başbakan'ı' dedi. Bildirici'nin eleştirilerine devam etemesiyle yine araya giren Türk 'Faruk Bey ben O'na müsade ettim, serbesttir istediği kadar Başbakan'ı meth edebilir bırakın...' dedi. Star yazarıyla adeta dalga geçen Ahmet Türk sonrasında Metiner'dan soru almamayı tercih etti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.