29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır28°C
  • Ankara17°C
  • İzmir22°C
  • Berlin16°C

TRT'TEN GENEL KURMAY'A SERT CEVAP

TSK'nın "TRT ajite ediyor" iddiasına Genel Müdür Şahin yanıt verdi: Islak imza yok dediniz, haklı çıktık. Ya bu da ıslak imza gibi olursa?

TRT'ten Genel Kurmay'a sert cevap

16 Mart 2010 Salı 12:31

Bomba yüklü kamyon haberi TRT ise TSK arasında gerilime yol açtı.

TSK'nın "TRT ajite ediyor" iddiasına Genel Müdür Şahin yanıt verdi: Islak imza yok dediniz, haklı çıktık. Ya bu da ıslak imza gibi olursa?

TRT'nin başındaki isim Şahin'in askere cevabı Habertürk gazetesinin manşetine taşındı.

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin Genelkurmay Başkanı İbrahim Şahin ile 2'nci Başkan Org. Aslan Güner'in bomba yüklü kamyon haberi için "TRT ajite ediyor" açıklamasına yanıt verdi:

İSTİFA EDERİZ

"Biz habercilik yapıyoruz. Albay Çiçek'in belgesine de tepki gösterildi. O ıslak imzada haklı çıktık. Ne yaparız kaderimize razı oluruz, istifa ederiz. Ama ya ıslak imzadaki gibi olursa ne olacak?"

ORG. GÜNER NE DEMİŞTİ?

Org. Güner Milliyet'ten Fikret Bila'ya verdiği demeçte şunları söylemişti:

"Olay bir şekilde medyaya duyuruluyor ve medya duyuyor. Pek çok televizyon kanalı bu konuda son dakika son dakika diye habere başlıyor. En doğal hakkıdır. Ama TRT bir devlet televizyonu ve el bombalarının seri numaralarının bilinçli olarak silindiği anlamına gelen dolayısıyla ihbardaki o karışık ajite edici bilgileri doğrular nitelikte haberler vermeye başlıyor."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.