05 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır11°C
  • Ankara10°C
  • İzmir17°C
  • Berlin15°C

TATLISES'İN SAĞLIĞINDA YENİ GELİŞME

Tatlıses'in tedavi gördüğü hastaneden yeni bir açıklama yapıldı. İşte Tatlıses'in doktorunun yaptığı o açıklama...

Tatlıses'in sağlığında yeni gelişme

22 Mart 2011 Salı 15:47

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhehimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, 14 Mart 2011 Pazartesi gününden beri yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen sanatçı İbrahim Tatlıses'insağlıkdurumu ile ilgili olarak yeni bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Tatlıses'in sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi: "Sanatçı İbrahim Tatlıses'in yaralanmasının ve ameliyatının ardından yoğun bakım servisinde tedavisi sürmektedir. Tedavisini sürdüren ekip lideri Prof. Dr. İlhan Elmacı'nın verdiği bilgiye göre, hastanın durumu olumlu bir şekilde ilerlemektedir. Sayın Tatlıses, her geçen gün olumlu gelişmeler göstermektedir. Bugün yapılan kontrollerde ve EEG çekiminde, sürecin iyi yönde gittiği izlenmektedir. Yoğun bakım servisinde tedavisi süren sayın Tatlıses'e, dün itibariyle, yoğun bakımdan sonraki normal sürece adaptasyonunu kolaylaştırmak için müzik dinletilmeye başlanmıştır."

Tatlıses'in sağlık durumuna ilişkin bilgilerin düzenli olarak basın mensupları ile paylaşılacağının da ifade edildiği açıklamada, "Kaynağı Acıbadem Maslak Hastanesi hekimleri olmayan haberlerin dikkate alınmamasını önemle rica ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.