30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara13°C
  • İzmir14°C
  • Berlin11°C

TATLISES'İN BÜYÜK KORKUSU!

Ergenekon davasında ifade veren Saçan, Tatlıses'in gözaltına alınış sürecini anlattı. Meğer Tatlıses'in büyük korkusu varmış!

Tatlıses'in büyük korkusu!

12 Ocak 2010 Salı 09:25

İkinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanığı Adil Serdar Saçan, birinci ''Ergenekon'' davasının tutuklu sanığı Veli Küçük'ü görmediğini belirterek, ''Küçük ile bir tane ilişkimi ispatlasınlar, kendimi Taksim Meydanı'na asmazsam Adil Serdar Saçan değilim'' dedi.

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada savunmasına devam eden Saçan, 6 kez meslekten uzaklaştırıldığını mahkeme kararıyla da 6 kez göreve döndüğünü, mesleğe başlayacağı sırada da ''Ergenekon'' kapsamında tutuklandığını söyledi.

TATLISES'İ NEZARETE KOYMAMIŞ

Saçan, meslek yaşamı boyunca gözaltına aldığı hiç kimseye ayrıcalık yapmadığını ifade ederek, herkesi nezarete attırdığını, sadece İbrahim Tatlıses'i gözaltına aldığında ''kapalı yer'' fobisi olduğu için nezarete koydurmadığını anlattı.

Saçan bu davanın yöneticisi sıfatında olan hiç kimsenin nezarete atılmadığını ifade ederek, yüksek tansiyon ve panik atak hastası olduğunu bilmelerine rağmen kendisinin nezarette 4 gün tutulduğunu kaydetti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.