05 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır20°C
  • Ankara17°C
  • İzmir24°C
  • Berlin19°C

TARAF'TAN NEDEN KOVULDU?

Yayınlanmayan makalesinin ardından işine son verilen Önder Aytaç Taraf Gazetesi'nden neden ayrıldığı canlı yayında açıkladı

Taraf'tan neden Kovuldu?

15 Temmuz 2010 Perşembe 11:00

Önder Aytaç'tan Taraf'tan neden kovuldum açıklaması

Yayınlanmayan makalesinin ardından işine son verilen Önder Aytaç Taraf Gazetesi'nden neden ayrıldığı canlı yayında açıkladı

 Balçiçek Pamir'in sunduğu Karşıt Görüş programına katılan Önder Aytaç Taraf Gazetesi'nden neden ayrıldığını ilk kez canlı yayında açıkladı.

Taraf beni yetiştirdi başka yerde de gazetecilik yapabilirsin dedi

Abdullah Öcalan ile yazdığı yazı sonrasında işinden olan Önder Aytaç canlı yayında yaşananları açıkladı. Balçiçek Pamir'in ''Taraf yazarı diye geçiyor adınız. Yazılarınıza ara mı verdiniz, ayrıldınız mı? '' sorusu üzerine açıklama yapan Önder Aytaç hayli ilginç sözler sarf etti. ''Tarafı çok önemsiyorum, çok seviyorum. Taraf'ın bu 3 yıllık süreç içinde Türkiye'ye çok önemli demokrasi katkısı yapmış olduğuna inanıyorum. Ahmet Altan'ı çok seviyorum, Yasemin Çongar'ı çok seviyorum. Ama sanırım Taraf da... Taraf beni yetiştirdi başka yerde de gazetecilik akademisyenlik yapabilirsin dedi'' sözleri ile Taraf Gazetesi'nden ayrılışını anlattı.

Taraf'ta yazmak için üste para verebilirim

Balçiçek Pamir'in soruları üzerine Önder Aytaç Taraf Gazetesi'nden ayrılış nedenlerini ve o yazdığı yazıya açıklık getirdi. Taraf'ı önemsediğini belirten Aytaç, ''Taraf'ta yazabilmek için hatta üste 500 ya da bin lira üste para verebilirim'' sözleri Taraf'a olan bağlığını sergilemiş oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.