04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara9°C
  • İzmir15°C
  • Berlin14°C

SONER YALÇIN'DAN MESAJ VAR!

Silivri Cezaevi'de tutuklu gazeteci Soner Yalçın avukatı aracılığıyla gönderdiği mesajda, "Burada tutuklu olan hür basındır" dedi.

Soner Yalçın'dan mesaj var!

21 Şubat 2011 Pazartesi 17:09

Odatv internet sitesine yapılan operasyonun ardından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne konulan gazeteci Soner Yalçın avukatı aracılığıyla gönderdiği mesajda, "Burada tutuklu olan hür basındır" dedi.

Cnntürk'ün haberine göre gazeteci Soner Yalçın'ın Avukatı Hüseyin Ersöz aracılığıyla gönderdiği mesajda şöyle devam etti: "Benim özgürlüğümün elinden alınması sorun değil. Bu süreç elbet yaşanır ve geçer. Verdiğimiz mücadele demokrasi mücadelesidir."

Aynı soruşturma kapsamında tutuklanan OdaTV Haber Müdürü Barış Terkoğlu ise avukatı Ersöz aracılığıyla gönderdiği mesajda, "Biz İpekçi'lerin Mumcu'ların, Anter'lerin, Dink'lerin bu ülkeye bıraktığı gazetecilik mirasına sahip çıkıyoruz. Kimsenin yazamadıklarını yazdık. İçimiz rahat. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan gazeteci Soner Yalçın'ın Silivri Cezaevi'nde OdaTV Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivanoğlu ve birinci Ergenekon davasının tutuklu sanığı emekli Astsubay Oktay Yıldırım ile aynı koğuşta kaldıkları öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.