01 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır25°C
  • Ankara15°C
  • İzmir23°C
  • Berlin25°C

ŞİRİN PAYZIN'DAN, MHP'Lİ VEKİLE ZOR SORU!

MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nu canlı yayında ağırlayan Şirin Payzın, sorularıyla konuğuna zor anlar yaşattı.

Şirin Payzın'dan, MHP'li vekile zor soru!

07 Haziran 2012 Perşembe 20:53

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 360 Derece günün en hararetli tartışmalarından birine sahne oldu. Ama bu tartışma konuklar arasında değil konuk ile moderatör arasında yaşandı...

CHP
'nin Kürt sorununa çözüm arayışları kapsamında başlattığı süreci masaya yatıran Şirin Payzın, MHP milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nu konuk etti. MHP'nin çözüm arayışlarına gösterdiği tepkiyi sorgulayan Şirin Payzın konuğunu zor sorularla terletti. BDP'nin bölgede aldığı oyun baskı ile alındığını iddia eden Halaçoğlu'nu "bütün bir bölge halkının iradesinin teslim alındığını mı iddia ediyorsunuz?" diyerek bozan Payzın konuğu ile sert diyaloglar yaşadı.



"MHP ASKER ÖLÜMLERİNİN SORUMLULUĞUNU ALACAK MI?"
MHP'nin çözüme karşı çıkmasının şiddeti devamına katkı sunacağını belirten Payzın hayli çarpıcı bir soruyla Halaçoğlu'na zor anlar yaşattı. "Masanın dışında kaldıktan sonra bölgeden gelecek her asker ölümünde, kaybolacak her canda MHP nasıl bir duygu içinde olacaktır? Ölen gencecik askerlerin ya da polislerin sorumluluğunu alacak mısınız?" diye sordu. Payzın, "peki ötekiler PKK'nın dağda silahlı olarak dolaşmasının sorumluluğunu alacaklar mı?" diyerek yanıt veren MHP'li vekile "bu süreç PKK dağda silahlı dolamasın diye yapılıyor zaten" dedi. Payzın, MHP'nin daha önce iktidar ortağı olmasına karşın sorunu çözemediğini hatırlatarak konuğunu uğurladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.