05 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Berlin16°C

SEVİLAY YÜKSELİR İDDİALI KONUŞTU

Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey’in hazırlayıp tartışmacı olarak katıldıkları “4 kadın 1 Erkek” programına bu hafta, deneyimli gazeteci Özay Şendir konuk oldu.

Sevilay Yükselir iddialı konuştu

14 Nisan 2011 Perşembe 09:40

Sevilay Yükselir, Serpil Yılmaz, Hilal Kaplan ve Nuriye Atabey’in hazırlayıp tartışmacı olarak katıldıkları “4 kadın 1 Erkek” programına bu hafta, deneyimli gazeteci Özay Şendir konuk oldu. Programda yaklaşam seçimler ve partilerin listeleri masaya yatırıldı.

SOL İFLAS ETMİŞTİR

Türkiye’de solun iflas ettiğini iddia eden Sevilay Yükselir ; “Bu liste solun bu ülkede iflas ettiğinin resmen kanıtıdır. CHP sol kesimden çok, merkez sağdan oy almak için, darbeci şakşakçıları listeye koyuyorsa, CHP soldan medet ummuyordur. Kemal Kılıçdaroğlu, Gürsel Tekin ve Sezgin Tanrıkulu’nun gerçekten sol maskesiyle sağ vurmaya çalıştıklarını anladığım için eleştirmeye başladığım andan itibaren, şakşakçı dönek vs. diye eleştirilmeye başladım. Benim böyle bir CHP ile işim olmaz. Eğer böyleyse gider AKP’yi desteklerim ” dedi…

ALEVİLER YOKSA, CHP’DE YOKTUR

Listeleri eleştirmeye devam eden Sevilay Yükselir, sözlerine şöyle devam etti; “Sayın Kılıçdaroğlu, örgütü tasfiye etti. CHP’yi omuzlayanlar Alevilerdir. Aleviler bu partiden omzunu çektiği an CHP yoktur. Baraj altı kalır. Mümkün olduğunca Alevileri dışlamaya çalışan Kemal Kılıçdaroğlu başarıya ulaşacağını mı zannediyor? CHP Kürt coğrafyasından oy alamayacak.” diye konuştu…

Bunun üzerine Nuriye Atabey, “Kürt coğrafyası deme, madem öyle bir Türkiye haritası aç ve bana orda göster Kürt coğrafyasını. Biraz dikkat et. Doğru konuş” diyerek Sabah Gazetesi yazarı Sevilay Yükselir’e çıkıştı.

SATIŞA GELDİLER

Kısa süren ikili tartışmanın ardından konuşmasına devam eden Yükselir “Baykal’ın aday olmaması gerekiyordu. Baykal’a yakışıyor mu? Senin bütün ekibini çizdiler, sen bir tane vekillik için Antalya’da oturuyorsun? Ben sayın Baykal’ı a ayıplıyorum, olmaz. Siyasi bir mücadele için bu yapılmaz. Ben yakıştıramadım. Ekibi ile de görüştüm. Satışa geldiklerini düşünüyorlar. Yakıştı mı yani?” şeklinde konuştu.

%24’Ü GEÇSİN HAYVAN TAKLİDİ YAPARIM

Sevilay Yükselir “Yükselir CHP sanıyor ki, goygoycu medya var, goygoycu araştırmacılar var. Oy oranım yüzde 30’larda. Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki ‘yüze 40’lık liste yaptım’ Eğer bu liste ile CHP yüzde 24’ü geçsin, çıkarıp istediğiniz yerde, istediğiniz şekilde hayvan taklidi yaparım.”sözleriyle iddialı konuştu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.