29 Nisan 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara15°C
  • İzmir17°C
  • Berlin17°C

ŞAMİL TAYYAR GÜLME KRİZİNE GİRDİ

Ak Parti Gaziantep milletvekili adayı gazeteci Şamil Tayyar, adaylık sürecinde Ak Parti Genel Merkezinde bir olayı anlatınca stüdyo kahkahalara boğuldu.

Şamil Tayyar Gülme Krizine Girdi

13 Nisan 2011 Çarşamba 03:47

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan “Merkez Siyaset” programına canlı yayın konuğu olan Ak Parti Gaziantep milletvekili adayı gazeteci Şamil Tayyar, adaylık sürecinde Ak Parti Genel Merkezinde bir olayı anlatınca stüdyo kahkahalara boğuldu.

Ak Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için kurulan ve vekil adayları ile yüz yüze görüşen komisyon üyelerinin başından geçen komik bir olayı anlatan Şamil Tayyar, gülme krizine girdi. Komik olayı stüdyoda anlatmaya başlayan Şamil Tayyar gülme krizine girince, Merkez Siyaset’in moderatörü reklam arası vermek zorunda kaldı.

KONUŞMA ÖZÜRLÜ SANMIŞLAR

Şamil Tayyar, reklam sonrası komisyonun başından geçen komik olayı şu sözlerle anlattı;

“Ak Parti Genel Merkezi’nde milletvekili aday adayları için komisyon kurulmuş. O komisyonlar vekil ayları ile yüz yüze görüşüp mülakat yapıyorlardı. Bir adayı mülakata alıyorlar. Ve isim benzerliğinden dolayı, komisyon üyeleri bu aday adayını konuşma özürlü bir engelli zannediyorlar. Üyeler bu arkadaşın konuşamadığını düşünerek, soruları kağıda yazıyorlar ve sorulara başını eğerek cevap vermesini bekliyorlar. Ancak aradan bir süre geçince, aday adayı kalkıp demiş ki ‘Bana niye soru sormuyorsunuz?’”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.