19 Nisan 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır12°C
  • Ankara12°C
  • İzmir14°C
  • Berlin7°C

RIZA SARRAF VE EBRU GÜNDEŞ BOŞANIYOR

Halen ABD’de tutuklu bulunan İran asıllı işadamı Rıza Sarraf, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’ten boşanıyor. Çiftin boşanma kararını, Sarraf yazılı bir açıklamayla duyurdu.

Rıza Sarraf ve Ebru Gündeş boşanıyor

25 Eylül 2016 Pazar 14:37

İran’a uygulanan ambargoyu deldiği iddiasıyla halen ABD’de tutuklu bulunan İran asıllı Türk vatandaşı Rıza Sarraf’ın şarkıcı eşi Ebru Gündeş, boşanma davası açtı.

11 Şubat 2010 yılında evlenen ve bu evlilikten bir kız çocukları olan çift, iddialara göre bir süredir boşanmak istiyordu.

Sarraf’ın avukatı Volga Gökçe’nin açıklamasına göre, ebru gündeş boşanma istediğini, ilk kez 13 Haziran’da Sarraf’a iletti.

Çeşitli gerekçelerle boşanma kararını ileri bir tarihe alan Gündeş, önceki gün Boşanma Vekaletnamesi’ni eşine gönderdi.

Rıza Sarraf da bu kararı bir basın açıklamasıyla duyurdu.

Sarraf açıklamasında “İçinde bulunduğum sıkıntılı sürece rağmen eşimin boşanma kararını saygıyla karşıladığımı üzülerek kamuoyuna bildiririm” ifadesini kullandı.

Ebru Gündeş de, gece Hürriyet’e boşanmayla ilgili yaptığı açıklamada, “Rıza Bey gerekeni söylemiş, kararım doğrudur” dedi.

Türkiye’de 17 Aralık rüşvet operasyonunda yakalanıp 70 gün hapis yattıktan sonra serbest kalan işadamı Rıza Sarraf, İran’a yönelik yaptırımları ihlal ederek ABD’yi dolandırmak, bankacılık sahtekarlığı ve kara para aklama suçlarından dolayı 22 Mart 2016’da Miami’de tutuklanmıştı.

Tutuklandığı sırada, Gündeş ve 5 yaşındaki kızı Alara da yanındaydı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.