06 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara12°C
  • İzmir19°C
  • Berlin14°C

RIDVAN'A VERDİĞİ SÖZÜ TUTMUŞ!

Beşiktaş'ın umutların tükendiği bir dönemde Başkan Demirören'in sürprizi girişimi ile kadrosuna kattığı Nihat Kahveci, tercihini bir kaç hafta önce Rıdvan Dilmen'e söylemiş.

Rıdvan'a verdiği sözü tutmuş!

28 Haziran 2009 Pazar 11:50

Rıdvan DİLMEN'in köşe yazısı

Beşiktaş bana göre çok iyi bir transfer yaptı. Ayrıca Nihat zaten Beşiktaş’a yakışırdı.

Birkaç hafta önce Çeşme’de karşılaşıp, sohbet ettik. Açıkçası Türkiye’ye geri dönmeye ailece çok niyeti yoktu. “Dönersem de sadece Beşiktaş’a dönerim” diye söylüyordu. Bunun lafta kalmadığını da gördük.

Nihat kaliteli bir insan, iyi de bir oyuncu. Tugay’dan sonra Avrupa’da en uzun süre forma giyen Türk oyuncu olan Nihat başarıyı da yakaladı. İspanya gibi bir ligde gol krallığına bile çok yaklaştı.

Frikikler için büyük avantaj

Geçtiğimiz yıllarda önce dizinden Avrupa şampiyonası finallerinden sonra da üst adalesinden ameliyat oldu. Ama sezon sonuna doğru Villarreal’de yeniden forma giymeye başlaması kafalardaki soru işaretlerini de büyük ölçüde ortadan kaldırdı.

Beşiktaş’ın özellikle sol kanattan ve cepheden kazandığı frikiklerde problemi vardı. Nihat’ın sürpriz transferi öncelikle bu sorunu çözmek için büyük bir avantaj oluşturacaktır. Nihat’a önce sağlık sonra başarılar diliyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.