08 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara10°C
  • İzmir17°C
  • Berlin12°C

RADİKAL YAZARLARI BALYOZ İÇİN KAPIŞTI!

Radikal yazarları Ezgi Başaran ve Orhan Kemal Cengiz CNN Türk ekranlarında Balyoz davası için kapıştı...

Radikal yazarları Balyoz için kapıştı!

22 Eylül 2012 Cumartesi 09:38

Balyoz davasında çıkan mahkumiyet kararlarına muhalefet eden isimler arasında gecenin öne çıkan ismi Radikal yazarı Ezgi Başaran oldu. Mahkemenin kararına dayanak olan delillerin üretilmiş olduğu yönündeki iddialara dikkat çeken Başaran yargılama sürecini eleştirerek "Davanın başından beri ortada ne gerçek bir savcı,ne de gerçek bir mahkeme vardı." dedi.



İKİ RADİKAL YAZARI CANLI YAYINDA BALYOZ KAVGASI YAPTI

CNN Türk ekranlarında konuşan Ezgi Başaran davaya yönelttiği eleştiriler ve Radikal.com.tr için yazdığı analizle Twitter'da gündem oldu. CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın modere ettiği Ne Oluyor'da konuşan Başaran, kendi gazetesinin yazarlarından Orhan Kemal Cengiz ile polemik yaşadı. Canlı yayında hararetli bir tartışma yaşayan Başaran ve Cengiz davanın dayandığı delilleri sorguladı. Orhan Kemal Cengiz davanın herhangi bir adli içeriğinin olmadığını söylerken deliller üzerine yapılan yorumların sebebinin bilgisizlik olduğunu savundu. Davanın gerçek temeller üzerine kurulmadığını ve iddiaların karşılığının olmadığını savunan Ezgi Başaran, Cengiz'i "karşılıklı tartışmayalım" diyerek uyardı.

"BU DAVA TÜRKİYE'NİN MİDESİNİ BULANDIRMAYA DEVAM EDECEK"

Başaran Radikal.com.tr için yazdığı analizde de eleştirilerine devan etti. "Balyoz'da yargılama mı yapılmıştı ki?" başlıklı yazısında iddialı ifadeler kullanan Radikal yazarı "Bu dava da yıllar içinde büyük bir ayıp ve vicdansızlık örneği olarak Türkiye ’nin midesini bulandırmaya devam edecek." dedi. (gazeteciler)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.