30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara13°C
  • İzmir14°C
  • Berlin11°C

QUARESMA'DA ŞOK EDEN GELİŞME!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın ayağında bir değil iki yırtık olduğu bildirildi...

Quaresma'da şok eden gelişme!

28 Ekim 2010 Perşembe 10:58

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Quaresma'nın teşhis ve tedavisi kulüpte olay yarattı. Adaledeki tek yırtık çifte, 4 hafta, 6'ya çıktı. Porto maçı tehlikeye girdi.

Beşiktaş'ta herkesin dört gözle beklediği yıldız futbolcu Ricardo Quaresma'nın sakatlığı ve tedavisi yılan hikayesine döndü. Yıldız futbolcunun tedavisini yapan Portekizli doktorların raporu kulüpte krize neden oldu.

Portekiz'den Q7 için, "Adalesinde bir değil iki yırtık var. 2 hafta daha oynayamaz" raporu geldi.

30 Eylül'deki Rapid Wien maçında sakatlanan ve Türkiye'de çekilen MR sonucuna göre 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Quaresma için Beşiktaş'ın doktorları "Tedavisi burada sürseydi, 4 haftada iyileşirdi" yorumunu yaparken yıldız futbolcunun durumu tekrar çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

BUGÜN DÖNÜYOR

Bugün İstanbul'a dönecek olan Quaresma'nın idmandaki durumu ve yarın çekilecek MR sonuçlarına göre Porto maçında oynama şansı bulunsa da Portekiz'den gelen bu haber teknik direktör Bernd Schuster'i sinirlendirmeye yetti.

HEMEN İSTANBUL'A DÖN

Tedavisinin uzadığı haberi üzerine Quaresma, Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı ve Schuster tarafından Türkiye'ye çağrıldı. "Hemen gel, tedavini burada yapacağız" denen Q7, "Perşembe (bugün) akşamı İstanbul'dayım" cevabını verdi.

Yarın Quaresma'nın ayrıntılı bir MR'ı daha çekilecek. Belgeler karşılaştırılacak, tedavi raporları incelenecek. Bir ihmal olup olmadığı ortaya çıkacak.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.