28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır14°C
  • Ankara22°C
  • İzmir22°C
  • Berlin12°C

PROF. DR. KADRİ YILDIRIM BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Eski HDP Siirt Milletvekili Prof. Dr. Kadri Yıldırım, dün gece beyin kanaması geçirdi. Yıldırım, Diyarbakır'da özel bir hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Prof. Dr. Kadri Yıldırım beyin kanaması geçirdi

24 Mart 2021 Çarşamba 23:30

Siyasetçi ve akademisyen Prof. Dr. Kadri Yıldırım, dün gece saatlerinde beyin kanaması geçirdi. Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım servisine alınan Yıldırım, 10 yıl önce de beyin kanaması geçirmişti. 

'KANAMASI DURDURULDU'

2015 yılında HDP'den Siirt milletvekili seçilen Prof. Kadri Yıldırım'ın yeğeni Mahmut Yıldırım, amcasının yoğun bakım servisinde uyutulduğunu, şu ana kadar doktorların durumu hakkında kesin bir bilgi paylaşmadığını söyledi. Mahmut Yıldırım şunları kaydetti: “Şu an yoğun bakımda. Kanamayı durdurmuşlar ancak durumu şu an belli değil. Önce araştırma hastanesine kaldırıldı, bu sabah saatlerinde ise Diyarbakır Memorial Hastanesi'ne götürüldü. 10 yıl önce de aynı şekilde beyin kanaması geçirmişti. Bu ikincisi oldu. Doktor, tansiyonu normal seviyeye indirdiklerini ve kanamayı durduklarını söyledi. Sabah tekrar MR'la filmini çekecekler. Belki sabah kesin bir şey söylerler. Şu ana kadar doktorlar kesin bir şey söylemediler.” (gazeteduvar)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.