30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara23°C
  • İzmir27°C
  • Berlin28°C

PAMUKOĞLU CANLI YAYINDA ÇILDIRDI!

Habertürk ekranları emekli general Osman Pamukoğlu ile Taraf yazarı Önder Aytaç'ı karşı karşıya getirdi. Söz Balyoz'a gelince Pamukoğlu çıldırdı!

Pamukoğlu canlı yayında çıldırdı!

15 Nisan 2010 Perşembe 10:28

Habertürk ekranlarında yayınlanan 'Karşıt Görüş' emekli general ve Hak ve Eşitlik Partisi Genel Başkanı Osman Pamukoğlu ile Taraf yazarı Önder Aytaç'ı karşı karşıya getirdi.

Gündemdeki anayasa değişikliği ve Balyoz soruşturmasının tartışıldığı programda tansiyon düşmek bilmedi. Pamukoğlu Balyoz soruşturmasında yaşananlara isyan ederken ordunun komuta kademesine isyan etti.

Taraf yazarı Önder Aytaç'ın değişimden yana fikirlerini ortaya koyduğu tartışmada söz Balyoz'a gelince o ana kadar sakin sakin oturan Osman Pamukoğlu araya girdi ve ordunun üst komuta kademesini topa tuttu.

Pamukoğlu Balyoz soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve tutuklanan sayısı subay olmasına isyan ederken adeta çıldırdı!

'Ordunun temeli disiplindir. Ama bu nedir ya. Olur mu böyle şey? Neredeyse onbaşı çavuş dışında kim varsa içeri alacaklar. Böyle bir şey olamaz! Kim bunun planlayıcısı, kim bunun uygulayıcısı? Sorumlu bu olanlardan haberi olmayan ve bu aşamaya gelmesine engel olamayan kuvvet komutanları ve Genelkurmay başkanıdır.'

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.