14 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Diyarbakır12°C
  • Ankara7°C
  • İzmir17°C
  • Berlin18°C

ORTADOĞU SUÇÜSTÜ YAKALANDI!

Taraf ve MHP'nin gazetesi Ortadoğu, dünkü mayın patlamasında hayatını kaybeden askerle ilgili öyle bir sürmanşetle attılar ki..

Ortadoğu suçüstü yakalandı!

31 Mart 2010 Çarşamba 10:31

Hakkari'de hayatını kaybeden askerlerimiz ulusal medyada geniş yer buldu.

MHP yandaşı Ortadoğu Gazetesi ve Taraf Gazetesi Kırıkkale'de hayatını kaybeden Fatih Aydoğdu'nun babası Hilmi Aydoğdu'nun ağzından çıkan cümleleri manşetine taşıdı..

Ancak Ortadoğu Gazetesi babanın AK Parti aleyhine konuştuğunu ve açılıma lanetler yağdırdığını söylerken, Taraf Gazetesi ise bunun tam tersini yazdı..

13242

Taraf Gazetesi, "ŞEHİT BABASI AÇILIM DİYE AĞLADI!" başlığını kullandı ve haberin spotunda da babanın ağzından şunları yazdı;

"Açılım istemeyenlerin çocukları askere gitmiyor. Evlatları gidenler ister ancak açılımı. Ne olur bir çare bulunsun artık..."

13243

MHP'nin gazetesi Ortadoğu ise "AÇILIM YÜZÜNDEN BUNLAR BAŞIMIZA GELDİ" sürmanşeti ile verdiği haberde babanın şu sözleri söylediğini iddia etti:

"Vatan sağolsun diyorum ama açılım yüzünden bunlar başımıza geliyor. Bu açılım nereden çıktı"...

Evet, bu gazetelerden biri yalan yazıyor..

Ama hangisi?

Ajanslardan gelen haberlere bakılırsa yalan söyleyen Ortadoğu Gazetesi.. Doğan Haber Ajansı Ortadoğu Gazetesi'nin haberini yalanlarken, Taraf Gazetesi'nin haberini ise destekliyor..

Baba Hilmi Aydoğdu ile hem Anadolu Ajansı hem de Doğan Haber Ajansı konuşmuş. Aydoğdu Anadolu Ajansı'na açılımla ilgili bir açıklama yapmazken, DHA'ya yaptığı açıklamada ise Açılım'la ilgili isyanını dile getiriyor.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.