02 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır21°C
  • Ankara17°C
  • İzmir24°C
  • Berlin26°C

ÖLÜMSÜZLÜK FORMÜLÜ VAR MI?

Tıp profesörü Konstantin Rasin'in, kendi geliştirdiği atom çekirdeği yapımı teorisi ile insanın ölümsüzlüğünün önünü açtığı öne sürüldü.

Ölümsüzlük formülü var mı?

30 Ekim 2009 Cuma 01:18

ABD'de yaşayan Ukraynalı tıp profesörü Konstantin Rasin'in, kendi geliştirdiği atom çekirdeği yapımı teorisi ile insanın ölümsüzlüğünün önünü açtığı öne sürüldü. 

Ukrayna'daki ‘UNİAN Ajansı' Ukraynalı bilim adamının biyosibernetik alanındaki çalışmasının, beynin fonksiyonlarını yitiren parçalarının yerine protez yerleştirilmesine imkan tanıdığına ilişkin iddiayı yayımladı.

Prof. Rasin, “Biyosibernetik alanındaki son teknoloji sayesinde, çok yakında beynin farklı parçalarının yerlerine protez takılabilecek” iddiasında bulunurken ölen insanların kişiliklerinin kopyalanmasını sağlayacak sensörlerin yapımının da mümkün olduğunu savundu.

Rasin “Artık kimse buna fantezi ya da masal gözüyle bakmıyor. Bu, gerçek” diye konuştu.

Aslına bakılırsa bilim dünyası ölümsüzlüğün formülünü uzun süredir arıyor. Daha önce yine bir Ukraynalı tıp profesörü Genadiv Apasaneko ölümsüzlüğün formülünü deneyecekleri bir proje geliştirdiklerini açıklamıştı.

Apasaneko ve ekibi buldukları ilacın genç insanlarda yaşlanmaya engel olacağını 70 yaşındakileri ise 40 yaşlarına geri götüreceğini iddia etmişlerdi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.