02 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır15°C
  • Ankara12°C
  • İzmir15°C
  • Berlin14°C

OKYANUSTA 13 SAAT BİR ENKAZ PARÇASINA TUTUNARAK HAYATTA KALDI

Hint Okyanusu'nun Komor adaları açıklarında düşen Yemenia'ya ait uçaktan kurtulan tek kişi olan Bahia Bakari'nin (14) , 13 saat boyunca yaşam mücadelesi verdiği ortaya çıktı.

Okyanusta 13 saat bir enkaz parçasına tutunarak hayatta kaldı

02 Temmuz 2009 Perşembe 09:29

Komor'daki bir hastanede tedavi altına alınan Bahia'yı ziyaret eden Fransa Devlet Bakanı Alain Joyandet, "Bu gerçek bir mucize. O yiğit bir kız... Saat 01.30'dan 15.00'e kadar uçağın bir parçasına tutundu." dedi.

Bakan, genç kızın kendisini kurtarması için oradan geçen bir tekneye sinyal verecek kadar güçlü olduğunu ve 'kesinlikle inanılmaz bir fiziki direnç gösterdiğini' söyledi. Bahia'yı görüntüleyen Associated Press muhabiri de genç kızın yüzünde yara bere, dirseğinde sargı olduğunu aktardı.

Baba Kasım Bakari ise telefonla görüştüğü kızının, kaza sırasında uçaktan fırladığını, yorgun bedeninin uçağın yanında bulunduğunu ifade etti. Bahia'nın güç bela yüzebildiğini anlatan baba, kızının kurtulabileceğine hiç ihtimal vermediğini belirtti. Kaza ile ilgili gelen ilk bilgilerde sağ çıkarılan kişinin bebek olduğu kaydedilmişti.

1243

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.