12 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara10°C
  • İzmir16°C
  • Berlin10°C

ÖCALAN DA ARAYIP 'PROGRAMI BİTİRİN' DESE...

Ahmet Hakan'dan Gürsel Tekin'e gecikmiş bir cevap geldi. Hakan, canlı yayında Tekin'e göndermede bulunurken, 'racon kesmek alışkanlık oldu' dedi.

Öcalan da arayıp 'programı bitirin' dese...

24 Kasım 2010 Çarşamba 12:05

Tarafsız Bölge'de dün akşam Öcalan'ın Osman Baydemir'e yönelttiği eleştirilerin tartışıldığı programda, Ahmet Hakan da bir önceki akşam darbe yediği CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'e göndermeler yaptı.

Programın konuklarından Muhsin Kızılkaya, Öcalan'ın eleştirilerinin gayet normal olduğunu, bir aile içi tartışma olarak değerlendirilmesi gerektiğini söylerken ilginç bir örnek verdi.'Abdullah Öcalan şu anda bizi izliyor olsaydı gülerdi'



ÖCALAN DA ARAYIP 'PROGRAMI BİTİRİN' DER MİYDİ?

Kızılkaya'nın Öcalan örneğinden yola çıkan Ahmet Hakan hemen araya girdi ve "Öcalan bizi izleseydi telefonla arayıp 'programı bitirin' der miydi acaba?" dedi. Gürsel Tekin'in müdahalesine atıfta bulunan Hakan şöyle devam etti:

"Abdullah Öcalan da bizim programa da telefonla katılıp, 'faydasız şeyler tartışıyorsunuz, bitirin' dermiydi acaba? Artık alışkanlık oldu. Dün akşam Gürsel Tekin katıldı ve racon kesti. İyi ki Abdullah Öcalan izlemiyor bizim programı."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.