OBEZ YOLCU İKİ BİLET ALSIN!
Obez yolcuyu bir uçağın ekonomi koltuğunda gösteren fotoğraf, havayolu şirketlerinin obez yolcularla ilgili olarak alması gereken önlemleri bir kez daha tartışma konusu yaptı.

02 Aralık 2009 Çarşamba 12:25
Bir havacılık sitesinde yayınlanan fotoğrafın, koltuğa sığmayan yolcular konusunda ne tür zorluklar ile karşılaştıklarını göstermek amacıyla, bir hostes tarafından çekildiği belirtildi.
Fotoğrafın, Amerikan havayolu şirketi American Airlines’ın bir uçuşunda çekildiği, uçağın Boeing 757 olduğu kaydedildi.
Fotoğraftaki yolcu fotoğrafının çekildiğinden haberdar mı, uçak koltuğuna sığmayan yolcuya rağmen kalktı mı gibi soruların yanıtları ise bilinmiyor. Konuya ilişkin olarak, henüz bir açıklama gelmedi.
Havayolu şirketleri emniyet kuralları uyarınca "iriyarı" yolcularına daha uzun emniyet kemeri veriyor ama birçok havayolu şirketi obez yolcuların iki koltuk bileti almasını istiyor.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.