29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Berlin6°C

NEBATİ: BİLİMSEL ÇALIŞIYORUZ, ANKETLER DE 'MAŞALLAH' DİYOR

"Ekonomide işler iyi" diyen Nebati: Mersin de İstanbul da İzmir de Kayseri de Erzurum da her yer 'Recep Tayyip Erdoğan' diye bağırıyor, çok net.

Nebati: Bilimsel çalışıyoruz, anketler de 'Maşallah' diyor

09 Mayıs 2023 Salı 09:59

Hazine ve Maliye Bakanı ve AK Parti'nin Mersin milletvekili adayı Nureddin Nebati, Yenişehir ilçesindeki bir düğün salonunda partisinin düzenlediği "Hemşehri Buluşması" programına katıldı.

Konuşmasında "Yolumuza devam ediyoruz ve saha 'AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan' diyor" ifadelerini kullanan Nebati, özetle şunları söyledi:

- Şimdi saha diyor ki 'AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan' ve bunu da mitinglerle kanıtlıyor. Mersin de İstanbul da İzmir de Kayseri de Erzurum da her yer 'Recep Tayyip Erdoğan' diye bağırıyor, çok net. Bir de bilimsel çalışıyoruz, anketleri yaptırıyorum, anketler de 'Maşallah' diyor. Şimdi inşallah 14 Mayıs akşamında biz bu işi bitirmiş olacağız.

'EKONOMİDE İŞLER İYİ'

-Ekonomide işler iyi. Türkiye, birisi salgın, diğeri hemen yanımızdaki savaş iki büyük küresel krizin yaşandığı son 3 yıl içerisinden alnının akıyla çıkıp fabrikaların, işletmelerin kapanmadığı, tersine üretimin, istihdamın arttığı, büyümenin gerçekleştiği bir süreci yaşadı. Türkiye'nin yaşadığı bir de deprem oldu. 6 Şubat sabahı, gayrisafi milli hasılamızın yüzde 10'unun yok olduğu bir sabah oldu. Böylesine bir durumda bile Türkiye, AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanı'mız kimseye bunu hissettirmedi. Onun için de üretim, işler, ihracat devam ediyor. Turizmde, her alanda işlerimiz iyi. Demek ki biz doğru yoldayız. Ama bu doğru yolda olduğumuzu gösteren şey sadece ekonomi olsa eh ama sanayide, üretimde, savunma sanayisinde biz aldık başımızı gidiyoruz.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.