20 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Diyarbakır30°C
  • Ankara27°C
  • İzmir33°C
  • Berlin23°C

NAOMİ, EMİNE ERDOĞAN'LA BULUŞTU

Ünlü model Naomi Campbell, Ankara'da Emine Erdoğan ile görüştü. Oldukça sıcak bir atmosfer içinde geçen görüşmede gündem; yardım kampanyaları oldu.

Naomi, Emine Erdoğan'la Buluştu

09 Haziran 2009 Salı 16:14

İstanbul'da düzenlenen Formula-1'e katılmak üzere Türkiye'ye gelen ünlü model Naomi Campbell, ziyareti öncesinde randevu talep ettiği Emine Erdoğan tarafından Başbakanlık Resmi Konutu'nda kabul edildi.

Oldukça sıcak bir atmosfer içinde geçen görüşmede, Campbell, öncelikle Emine Erdoğan himayesinde İstanbul'da düzenlenen "Filistin için Elele" toplantısına katılamadığı için duyduğu üzüntüyü ifade etti.

Türkiye'de kız çocuklarının eğitiminde karşılaşılan güçlüklerin gündeme geldiği toplantıda Emine Erdoğan, Naomi Campbell'e "Haydi Kızlar Okula" ve "Ana Kız Okuldayız" kampanyalarından bahsetti.

Campbell, bir süredir yürüttüğü yardım için moda kampanyasından elde edilen gelirin, nerelere bağışlanabileceğini konusunda Erdoğan'ın kendisini yönlendirmesini istedi.

Emine Erdoğan da kız çocuklarının eğitim ve meslek hayatına kazandırılmasına yönelik sorunların çözümüne yönelik yardım kampanyaları düzenlenebileceğini söyledi.

Görüşmede, Emine Erdoğan, ünlü modele geleneksel Türk motiflerinin işlendiği gümüş bir çanta hediye etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.