28 Mart 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır16°C
  • Ankara22°C
  • İzmir25°C
  • Berlin14°C

MUSTAFA SARIGÜL CHP’DEN İSTİFA ETTİ

Şişli eski Belediye Başkanı Sarıgül, CHP’den istifa ettiğini açıkladı. Sarıgül, 31 Mart yerel seçimlerinde Şişli’de yeniden aday olduğunu da söyledi.

Mustafa Sarıgül CHP’den istifa etti

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:31

Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa ettiğini duyurdu.

Daha önce 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde yeniden Şişli’den aday olmak istediğini söyleyen Sarıgül’ün bu açıklaması sonrası CHP yönetiminin Sarıgül’ü Eyüpsultan ilçesinden aday göstermek istediği yönünde iddialar gündeme gelmişti.

İstifa açıklamasında da kendisinin ilçeden aday gösterileceği iddialarına değinen Sarıgül, “Geçmişi başka partilere dayanan adaylar büyükşehir adayı yapılırken, CHP’nin öz evladına dolaylı yoldan başka ilçeleri işaret ediyorlar” dedi.

Sarıgül ayrıca 31 Mart’taki yerel seçimlerinde Şişli Belediye Başkanlığına aday olacağını duyurdu:

“Diyebilirsiniz ki; Sarıgül siyaseti bırakıyor mu? Cevabım net; Hayır! Şişli’ye ve Türkiye’ye vereceğim daha çok hizmetler var. Diyebilirsiniz ki; Sarıgül başka bir partiye mi geçiyor? Cevabım net; Bu kararı aldığım bugün için hayır. Kendimi bugünden itibaren Şişli’de yaşayan yurttaşlarıma emanet ediyorum. Huzuru onların arasında buluyorum. Onların göstereceği yolda yürüyeceğim. Diyebilirsiniz ki; Sarıgül Şişlide Başkanlığa aday olacak mı? Cevabım net: Evet! Yarından itibaren çizeceğim yol haritamı Şişlililer ile birlikte belirleyeceğim. Ben çok kararlı ve huzurluyum.”

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.