20 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara15°C
  • İzmir21°C
  • Berlin11°C

MUHARREM İNCE, BAŞAK DEMİRTAŞ’I ZİYARET EDECEK

HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş’ı Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ettiği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından eleştirilen CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce bu kez Başak Demirtaş’ı ziyaret edecek.

Muharrem İnce, Başak Demirtaş’ı ziyaret edecek

08 Haziran 2018 Cuma 19:40

İnce, Diyarbakır’da yapacağı mitinge hazırlanıyor. İnce’nin miting pazartesi günü (11 Haziran) saat 17:00’de İstasyon Meydanı’nda gerçekleşecek. Duvar’dan Vecdi Erbay’ın haberine göre; CHP Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Sayın, miting için hazırlıkların devam ettiğini söyledi. Diyarbakır merkez ve ilçelerinde miting için çalışma yürüttüklerini belirten Sayın,  “Gittiğimiz her yerde insanlarımızı mitinge davet ediyoruz, broşürler dağıtıyoruz. Sivil toplum kurumlarıyla görüşmeler yapıyoruz. Diyebilirim ki Muharrem Bey’in Diyarbakır’a gelecek olması insanlarımızda heyecan yarattı” dedi.

Sayın, Muharrem İnce’nin Diyarbakır programı hakkında da bilgi verdi. Sayın, saat 16.00’da Diyarbakır’da olması beklenen Muharrem İnce’nin, saat 17:00’de Miting alanında olacağını söyledi. Muharrem İnce’nin çeşitli temaslarda bulunması da bekleniyor. Sayın, “Muharrem İnce’nin Diyarbakır’da çeşitli temasları olacak. Bu arada Demirtaş’ın eşi Başak Hanım’la da görüşecek” dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.