29 Mart 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara13°C
  • İzmir16°C
  • Berlin7°C

MÜFİD YÜKSEL: GECE YARISI POLİSLER EVİME GELDİ, APAR TOPAR KARAKOLA GÖTÜRÜLÜYORUM

İslami camianın tanınan isimlerinden, eski Yeni Şafak yazarı Müfid Yüksel, kişisel sosyal medya hesabından gece saatlerinde polisler tarafından gözaltına alındığını duyurdu.

Müfid Yüksel: Gece yarısı polisler evime geldi, apar topar karakola götürülüyorum

18 Şubat 2020 Salı 10:43

Müfid Yüksel "Ortada bir neden de belirtilmeden apar topar karakola götürülüyorum" diye yazan Yüksel, "Muhtemelen İyi Partinin aleyhimde açtığı dava" dedi.

Müfid Yüksel'in açıklaması şöyle:

"Gece yarısı polisler evime geldi. Ortada bir neden de belirtilmeden apar topar karakola götürülüyorum. İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyorum. Muhtemelen İyi Partinin aleyhimde açtığı dava."

Yüksel, bir takipçisinin “Siz ilk defa karşılaşıyorsunuz, yıllardır muhaliflerin sürekli başına geliyor” yorumuna da, “Merak etmeyin. Kenan Evren’in zindanlarında 5 ay kaldım” diyerek cevap verdi.

İyi Parti ile gerginlik yaşamıştı

Yüksel, Twitter'da bir sosyal medya kullanıcısının kendisine İYİ Parti'yle ilgili attığı tweet'e, "İYİ Parti, Sabetaycı/Kripto Partisi" şeklinde cevap vermişti. Yüksel'in attığı tweet büyük tepki toplarken, İyi Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu (GİK) üyesi Mehmet Aslan'dan da çok sert tepki gelmiş, Aslan, "Bu adi iftiranı ispatlamazsan namertsin, şerefsizsin! Bunun hesabını vereceksin! Türk düşmanı" ifadelerini kullanmıştı

Gece yarısı gözaltına alınan araştırmacı yazar Müfid Yüksel'in, Çağlayan adliyesindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.