08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Diyarbakır22°C
  • Ankara20°C
  • İzmir27°C
  • Berlin22°C

MİLLİYET ÖYLE BİR HATAYA İMZA ATTI Kİ!

Fenerbahçeli yıldız futbolcu Burak Yılmaz şokta. Dün gece yapılması gereken düğünü son anda iptal edildi ama Milliyet evlendirdi.

Milliyet öyle bir hataya imza attı ki!

20 Haziran 2009 Cumartesi 19:49

Düğünün gece iptal edilmesi başta Milliyet olmak üzere bir çok gazeteyi zor durumda bıraktı. Bir çok gazete düğün ile ilgili haber giremezken Milliyet Gazetesi düğün sanki yapılmış gibi haber yaptı. Hatta Milliyet Fenerbahçeli bazı futbolcuların da düğüne katıldıklarını duyurdu. Düğün iptal edildiği haberinin giren az sayıda gazeteden Star Gazetesi haberi Gelin düğünden kaçtı, damat ortada kaldı! şeklinde verirken Milliyet Gazetesi düğünün yapıldığını ve Fenerbahçeli Futbolcuların düğüne katıldığını duyurdu.

İşte Milliyetin masa başı haberi:

Alman hoca, takımdan gönderilmesi düşünülen genç yıldıza sahip çıktı, yönetime Burak'tan faydalanmak istediğini bildirdi

Fenerbahçe'nin sezon başında transfer ettiği ancak neredeyse hiç yararlanmadığı genç oyuncu Burak Yılmaz, iki mutluluğu birden yaşadı. Dün dünya evine giren Burak, takımdan gönderilmeyi beklerken yeni Teknik Direktör Daum tarafından güvenceye alındı.

Alman çalıştırıcı, Burak'ın gönderilmesine karşı çıkarak, “Ben onu takımıma almayı çok istemiştim. Kesinlikle yararlanacağım” diyerek bu oyuncunun Fenerbahçe forması giyme süresini uzattı. Birkaç futbolcunun kendi takımında kalmasını istemeyen Daum, Burak konusunda çok kararlı olurken, genç oyuncuya haber gönderen Fenerbahçe Yönetimi, önümüzdeki sezon için hazır olmasını da istedi.

Öte yandan Burak, dün gece Antalya Titanic Otel'de yapılan bir düğünle dünyaevine girdi. Düğüne Fenerbahçeli oyuncular da katıldı.

785

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.