06 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara9°C
  • İzmir16°C
  • Berlin12°C

'MİLLİYET BARİ ARKADAN VURMASIN!..'

Çıkın deyin ki mertçe: 'Nuray bizi riske atıyordu, biz de çekiniyoruz, işine son veriyoruz.' Bu sözler Radikal'in akademi kökenli yazarı Koray Çalışkan'ın köşesinden...

'Milliyet bari arkadan vurmasın!..'

02 Mart 2012 Cuma 21:20

"Milliyet'i alıp bakıyorum. Bir eksiklik var. CHP kongresi oldu geçti, gazeteleri okuyorum, tartışmalarda bir kekrelik, bir irtifa kaybı... 28 Şubat geçiyor, nasıl konuştuğumuza bakıyorum, tesviye edilmiş tarla gibi. Tartışmada bazıları yok. Duyamıyoruz. En hissedilir sessizlik de Nurat Mert'in köşesinde..."

Bu sözler Radikal'in akademi kökenli yazarı Koray Çalışkan'ın köşesinden. Çalışkan, "Nuray Mert ne ilk ne son. Gidişat onu gösteriyor." dediği yazısına şöyle devam etti:

"Milliyet yönetimi tatile çıkarmış. Bari arkadan vurmayın. Çıkın deyin ki mertçe: "Nuray bizi riske atıyordu, biz de çekiniyoruz, işine son veriyoruz." Bu suskunluk kadar incitici olmazdı. Bu kadar alaturka, ergen ve sivilceli kokmazdı. Siyaset ve basın tarihimize bu kalın harflerle yazılmazdı.

Nuray Mert ne ilk ne son. Gidişat onu gösteriyor.

Başka yazarlar da yakında işlerini kaybedecek. Anti-demokratlığın kalemşorları her çağda, her çapta, her tarafta iş bulurken Ergenekoncular, faşistler, totaliterler, ahmaklar zebadullah yazarken, yere kapaklananların yanına koşan demokratlar bugün yere seriliyor, yerlerinden ediliyor. Düşene hısmım diye el uzatanlar, kalkanın hasmı oluyor.

Ne yapacağız? Bunları yazacağız. Anlattığımız son yalansız hikâye bu olmasın diye."

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.