30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara13°C
  • İzmir14°C
  • Berlin11°C

MHP'DE YENİ KASET STRESİ

MHP'yi sarsan skandal kasetleri yayınlayan internet sitesinin Bahçeli'ye istifa için verdiği verdiği süre bugün doluyor.

MHP'de yeni kaset stresi

18 Mayıs 2011 Çarşamba 09:37

MHP'yi sarsan skandal kasetleri yayınlayan internet sitesinin Bahçeli'ye istifa için verdiği verdiği süre bugün doluyor. Parti yönetimi yeni kaset tehtidi yüzünden diken üstünde.

MHP'li bazı yöneticilerle ilgili skandal kaset yayınlayan "farklıulkuculer" isimli sitenin Bahçeli'ye verdiği süre bugün saat 10.00'da bitiyor. Sitenin daha önce yayınladığı görüntüler üzerine 4 MHP'li yönetici istifa etmek zorunda kalmıştı. Sitenin kapatılması üzerine site yöneticileri 'twitter' üzerinde Bahçeli'yi istifaya çağırmış 18 Mayıs'a kadar süre tanımıştı.

Bahçeli'ye yönelik tehditte şu ifadeler yer alıyordu: "Partimizin bu önemli süreçte baraj altında kalmasını istemiyoruz. Bu sebeple sizi son kez uyarıyoruz, elimizdeki bilgi ve kasetleri yayımlamak istemiyoruz. Yayımlanan 3-5 kaset buzdağının görünen yüzüdür. Sadece A takımınızdaki 4'lü toplantıları yayımlasak yer yerinden oynar." MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin nasıl bir tavır takınacağı ise tüm Türkiye'de merak konusu.

İNTERNET SİTESİNE SORUŞTURMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MHP hakkında bir takım iddialarda ve yayınlarda bulunan internet sitesi hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma, 'şantaj' ve 'şartlı tehdit' hükümleri kapsamında gerçekleştirilecek. Soruşturmayla ilgili MHP'liy yöneticilerin avukatı Metehan Özkan da savcıyla görüştü. İstanbul Cumhuriyet Savcısı Adnan Çimen'e ifade vermesi beklenen yöneticilerin kendilerine tebligat ulaşmadığı için adliyeye gelmedikleri öğrenildi. Özkan müvekkillerine bilgi vererek ifadeye gelmelerini sağlayacağını söyledi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.