07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara3°C
  • İzmir10°C
  • Berlin8°C

MHP'DE EKRANDA REFERANDUM KAVGASI

Referandumda alınan sonuçlar partiler ve sivil toplum kuruluşlarında tartışılırken en sert tartışma MHP'de başladı.

MHP'de ekranda referandum kavgası

14 Eylül 2010 Salı 03:32

Referandumda alınan sonuçlar partiler ve sivil toplum kuruluşlarında tartışılırken en sert tartışma MHP'de başladı. Ülkücüler ile MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı canlı yayında birbirine girdi.

CNNTürk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye katılan gazeteci Avni Özgürel, Ülkücü camianın tanınan isimlerinden Mustafa Çalık ile MHP Milletvekili Deniz Bölükbaşı arasında sert tartışmalar yaşandı.

MHP'li Bölükbaşı'nın Erzurum ve bazı illerde alınan sonuçlarda Fethullah Gülen'in etkisi olduğu iddiasına Avni Özgürel tepki gösterdi. Özgürel 'MHP gibi bir parti bir cemaat liderinin sözleri ile taban kaybediyorsa durumu içler acısıdır" dedi.

Deniz Bölükbaşı, Özgürel'i gerçek bir MHP'li olmamakla suçlarken Özgürel de önümüzdeki seçimde MHP'nin meclise girememesi halinde bundan Bölükbaşı'nın sorumlu tutulacağını ileri sürdü.

Deniz Bölükbaşı'nın Başbakan Erdoğan'ın ülkücü camia üzerine oynadığını ve gözyaşları ile kandırdığı iddialarına Mustafa Çalık karşı çıktı. Çalık ile Bölükbaşı arasındaki tartışmada zaman zaman ağır ifadeler sarfedildi. Çalık, Bölükbaşı'nı MHP'yi bitirmekle suçladı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.