27 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara12°C
  • İzmir16°C
  • Berlin4°C

METİNER: BİNLERCE KEZ ÖZÜR DİYORUM

Mehmet Metiner, "Ses benim fikir benim değil" diyerek inkar ettiği ses kayıtlarıyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilediğini açıkladı.

Metiner: Binlerce kez özür diyorum

07 Eylül 2011 Çarşamba 16:25

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Ses benim fikir benim değil" diyerek inkar ettiği ses kayıtlarıyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan özür dilediğini açıkladı.

Medyaradar'ın haberine göre, Ülke TV'de dün akşam Ana Haber Bülteni'ne konuk olan Metiner, herkesin bir cahiliye dönemi olduğunu söyleyerek, Başbakan'a yönelik olarak sarf ettiği sözlerden dolayı pişman olduğunu ve binlerce kez kendi şahsında özür dilediğini açıkladı.

O sözlerin cahiliye dönemi olduğunu iddia eden Metiner, "Benim de böyle dönemim olmuştur. İnsan kırgınlık içinde hiç hazzetmediği, hoşlanmadığı ve sonradan pişman olacağı sözler de söyleyebilir. O sözleri yayınlandıktan sonra okudum. Muhtemelen söylediğim sözlerdir. Çok rahatsız oldum. Sayın Başbakanın böyle eleştirileri hiç haketmediğini gördüm. Orada Başbakanın şahsına karşı söylediğim sözlerden dolayı bin pişmanım. Bin kez özür dilerim" dedi.

Mehmet Metiner, geçtiğimiz hafta internete düşen ses kaydı ile ilgili olarak bir komployla karşı karşıya olduğunu savunmuştu. "Ses benim, fikir benim değil" diyen Metiner, ayrıca o ses kaydındaki sözlerin kendisine ait olduğu ispatlanırsa istifa edeceğini açıklamıştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.