17 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara10°C
  • İzmir17°C
  • Berlin16°C

METİNER: BEN O METİNER DEĞİLİM

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, hakkında yapılan haberlerin isim benzerliği nedeniyle olduğunu belirtti.

Metiner: Ben o Metiner değilim

11 Ocak 2012 Çarşamba 03:19

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, hakkında yapılan haberlerin isim benzerliği nedeniyle olduğunu belirterek, "Ben hiçbir zaman ülkücü olmadım. Allaha şükürler olsun sağcı yada solcu da olmadım" diyerek hukuk süreci başlatacağını söyledi.

Meclis’te bir basın toplantısı düzenleyen Metiner, "Gün geçmiyor ki hakkımda bir şeyler söylensin. Sizin karşınıza sürekli kendini savunur halde çıkışım beni de çok rahatsız ediyor" dedi. Bugün bazı internet sitelerinde "Mehmet Metiner'in bu fotoğrafları dillerde" şeklinde haber yapılarak Ağca'nın kaçırılmasına ilişkin davada yargılanan Mehmet Metiner isimli kişinin AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner olarak aktarıldığını söyledi.

34426

Bu kişinin kendisiyle hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Metiner , ‘’Metin Yüksel'in öldürülmesi, Ağca'nın kaçırılması olayına ilişkin adı geçenler arasında Mehmet Metiner vardır. Ama bu kişi ben değilim. Ben milletvekiliyim, kimse beni aramadı sormadı. Ben hiçbir zaman ülkücü olmadım. Allaha şükür ne sağcı-solcu olmadım. Şiddete ve silaha her zaman karşı oldum. Bu siteler hakkında hukuki yolları başlattım"
dedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.