06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır18°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Berlin14°C

METİNER 1001. KEZ ÖZÜR DİLEDİ!

Mehmet Metiner, internete düşen ses kaydı için özür dilemeye devam ediyor. Bu kez SKY Türk'te özür dileyen Metiner, 'ses de ifade de bana ait' dedi...

Metiner 1001. kez özür diledi!

09 Eylül 2011 Cuma 09:05

AKP milletvekili Mehmet Metiner, internete düşen ses kaydı üzerine yeni açıklamalarla şaşırtmaya devam ediyor. Daha önce 'ses bana ait ama ifadeler bana ait değil' diyerek kafaları karıştıran Metiner bu kez de 'böyle bir şey söylemedim, muhabir haberi yanlış yazmış. Ses de ifade de bana ait' dedi.

SES DE İFADE DE BENİM

SKY Türk ekranlarında konuşan Metiner, tartışma yaratan ses kaydının gizli bir dinleme olmadığını söylerken, 'ifadeler de bana' ait dedi. Daha önce basına yansıyan açıklamada muhabirin haberi daha çarpıcı kılmak için böyle bir ifade kullandığını kaydeden Metiner, aradan geçen onca süre boyunca bu düzeltmeyi neden yapmadığını ise açıklamadı.

SUÇU PKK'YA ATTI!

Metiner, olayın bir komplo olduğunda ısrar ederken kaydın gizli dinleme sonucu değil açık bir toplantıda yapıldığını da söyledi. 'O zaman neresi komplo?' sorusuna ise '20 yıl önceki konuşmamı bugünmüş gibi sunuyorlar' diyerek yanıtladı. Suçu PKK'ya atan AKP'li 'vekil çok derin bir komplo ile karşı karşıyayım' dedi.

BAŞBAKAN'LA KONUŞTU MU?

Yine pişman olduğunu söyleyen Metiner özür dilerken sunucunun 'Başbakan'la konuşup bizzat özür dilediniz mi? Nasıl cevap aldınız?' sorusuna 'detaylara girmek istemiyorum' diyerek cevap vermedi.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.