06 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Diyarbakır10°C
  • Ankara7°C
  • İzmir12°C
  • Berlin10°C

M.GÖĞEBAKAN'A, '15 BİN KİŞİYLE' NAKLEN DUA

Manisa Soma'da sahneye çıkan Hakan Doğanay, kanser tedavisi gören Murat Göğebakan'u aradı ve daha sonra da konser alanındaki 15 kişi ile ona dua etti.

M.Göğebakan'a, '15 bin kişiyle' naklen dua

29 Haziran 2009 Pazartesi 10:03

Manisa’nın Soma ilçesinde bu yıl 10.düzenlenen Karaelmas Kültür ve Sanat Festivalinin son gecesinde sahne alan Lara ve Kutsi Soma halkına unutulmaz bir gece yaşattılar.

Gecede ilk olarak sahneye Hakanla Geziyorum isimli program yapımcısı Hakan Doğanay çıktı. Yaklaşık 45 dakika sahnede kalan Hakan Doğanay sahne performansı ile Soma halkını coştururken, Murat Göğebakan’ın Ay Yüzlüm isimli şarkısını yayınlamadan önce Kan Kanseri olduğu için hastanede tedavi gören Murat Göğebakan’ı cep telefonundan arayarak sesini tüm Somalılara dinletti.

15 Bin kişi aynı anda Murat Göğebakan’a Dua Etti.

Murat Göğebakan cep telefonu ile hasta yatağından yaptığı konuşmada ‘Allah herkesten razı olsun, hepinizi çok seviyorum ve hepinizden dua bekliyorum. Allah kimseye acılar çektirmesin’ diyerek 15 Bin kişiye duygu seli yaşattı.

Murat Göğebakan’dan sonra tekrar mikrofonu alan Hakan Doğanay cep telefonunu kapatmayarak 15 Bin kişiyle aynı anda Murat Göğebakan’ın Ay Yüzlüm isimli şarkısını kendisine dinletti. Şarkı sonrasında ise Hakan Doğanay 15 Bin kişi ile Murat Göğebakan’a Dua Etti.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.