10 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Diyarbakır27°C
  • Ankara25°C
  • İzmir27°C
  • Berlin22°C

LEVENT KIRCA ÇILDIRDI!

Yıllarca komedi programında Olacak O Kadar diyen Levent Kırcadan Olamaz o kadar dedirten davranış! Geçen yıl kendisini sosyetenin ünlü isimlerinden....

Levent Kırca çıldırdı!

07 Ekim 2009 Çarşamba 10:54

Yıllarca komedi programında Olacak O Kadar diyen Levent Kırcadan Olamaz o kadar dedirten davranış! Geçen yıl kendisini sosyetenin ünlü isimlerinden Aslı Çiftkurt’la görüntüleyen Sözcü muhabirine saldıran Levent Kırca, yine Çiftkurt’la görüntülendi ve yine bir muhabire saldırdı. Önceki akşam Beşiktaş Çarşı’nın içindeki bir restoranda Aslı Çiftkurt’la rakı-balık keyfi yapan Kırca kameralar tarafından görüntülendi. Kırca kameraların kendisini çektiğini öğrenince çekenleri aramaya başladı, bulamayınca da gelip tekrar masasına oturdu.

 Bu sırada Vatan gazetesi muhabiri Bora Engin, Kırca’nın yanına yaklaşıp kendisinden soru sormak için izin istedi. Kırca oturduğu yerden “Özel hayatımdan size ne lan” dedikten sonra Engin’e saldırmaya başladı. Engin’in saçını çekip yumruklamaya başlayan Kırca’yı çarşıda bulunan müşteriler ve restoran ekibi sakinleştirmeye çalıştı. Restoranda oturan müşteriler Levent Kırca’nın ağıza alınmayacak küfürleri karşısında çok rahatsız oldu.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.