29 Mart 2024
  • İstanbul17°C
  • Diyarbakır13°C
  • Ankara14°C
  • İzmir17°C
  • Berlin7°C

KYK, HAZİRANDAN SONRA BURS VE KREDİ VERMEYECEK

KYK, mezun öğrencilere temmuz, ağustos ve eylül ayında verilmeye devam edilen kredi ve bursların ödenmeyeceğini duyurdu.

KYK, hazirandan sonra burs ve kredi vermeyecek

05 Haziran 2017 Pazartesi 22:10

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) aldığı kararla mezun olan öğrencilere mezuniyetinin ardından üç ay süreyle daha ödenen kredi ve bursların ödenmeyeceğini duyurdu.

KYK tarafından yapılan açıklamada “2016-2017 öğretim yılı itibariyle normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerimizin burs/kredi ödemesi Haziran ayı itibariyle sona erecektir” denildi.

KYK’dan yapılan açıklama şu şekilde: “Kurumumuz tarafından yapılan burs/kredi ödemeleri öğrencilerin normal öğrenim sürelerince yapılmaktadır. 2016-2017 öğretim yılı itibariyle normal öğrenim süresini tamamlayan öğrencilerimizin burs/kredi ödemesi Haziran ayı itibariyle sona erecektir. 2016-2017 öğretim yılı Haziran ayı itibariyle normal öğrenim süresinin tamamlayan öğrencilerimiz geri ödemelerini kyk.gsb.gov.tr adresinde yer alan kredi borç sorgulama ekranından takip edebilirler.” 

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.