18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Diyarbakır23°C
  • Ankara19°C
  • İzmir24°C
  • Berlin17°C

KÜTAHYALI VE ZİLELİ YİNE BİRBİRİNE GİRDİ!

"Adnan Menderes"in şehit olduğunu iddia eden Kütahyalı'ya Ümit Zileli sert çıkınca olanlar oldu...

Kütahyalı ve Zileli yine birbirine girdi!

09 Temmuz 2010 Cuma 09:52

Kanaltürk'te Sami Dadalıoğlu'nun hazırlayıp sunduğu ve Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli, ASAM eski başkanı Ümit Özdağ, Star yazarı Mustafa Akyol ve Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın katıldığı tartışma programı Ters Cephe'de dün yine sıcak dakikalar yaşandı.

Ümit Özdağ'ın "Türk milleti demokrasiyi zorla öğrenmek zorunda. Ona hep dışarıdan, yukarıdan verildi haklar..." şeklindeki demokrasi yorumuna ''Bu ülke 3 demokrasi şehidi vermiştir. Adnan Menderes bir demokrasi şehididir'' sözleri ile tepki gösteren Kütahyalı'ya, Cumguriyet yazarı Ümit Zileli'den çok sert tepki geldi.

Cumhuriyet yazarı Zileli'nin ''Hiç de demokrasi şehidi değildir. Asılmaları çok yanlıştır ama asla demokrasi şehidi değildiler'' sözleri ile yeni bir polemiğin başlamasına neden oldu. ''Hangi demokrasi ya. Ne demokrasi yaptılar ya Allah'ınızı severseniz hangi demokrasiyi getirdiler ya...'' sözleri üzerine stüdyoda bir süre tartışma yaşandı.

Katılımcıların sert tavırları ve sözleri üzerine Sami Dadalıoğlu "Beyler bu bahsi kapatıyoruz. Artık referandum konusuna dönmek istiyorum" diyerek tartışmayı sonlandırdı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.