07 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Diyarbakır9°C
  • Ankara12°C
  • İzmir19°C
  • Berlin14°C

'KÜRT DOSTLUĞU BİR BİR DÖKÜLÜYOR SALYALI KALEMLERDEN'

Radikal'deki köşesinde "Basına resimaltı" başlıklı bir yazı kaleme alan Yıldırım Türker'den anlamlı bir Nuray Mert yazısı!

'Kürt dostluğu bir bir dökülüyor salyalı kalemlerden'

26 Şubat 2012 Pazar 10:14

"Her gün aramızdan birinin kalemini elinden alabilirler. Alıyorlar da. Arkasında büyük bir sessizlik bırakıyor, sözüne ket vurulan" Bu satırlar, Radikal'deki köşesinde "Basına resimaltı" başlıklı bir yazı kaleme alan Yıldırım Türker'e ait.

Türker, Nuray Mert'in Milliyet'ten gönderilmesinin ardından şöyle yazdı:

"Kim bilir, dememiz bekleniyor. Kim bilir, belki hak etmiştir. Bu sürece girildikten sonra hiçbir gazete yazarının, muhabirinin işten çıkarılması artık şaşırtıcı değil.

Son olarak Nuray Mert'in başına gelenler karşısında ana akım Türk medyası olarak işte başımızı çevirmiş, çok daha önemli şeylerle ilgilenirmiş gibi yapıyoruz. Nuray'ın arkasında kalanların sağır edici suskunluğu ile birlikte her şey doğal akışındaymış gibi geliyor. Rahatlatıcı. Adeta hak yerini buldu duygusu.

Zaten daha Başbakan Efendi meydanlardan istese harekete geçirebileceğini ilan etmiş olduğu seçmenlerine ve tabii patronlara Nuray'ı işaret ettiğinde, biliyorduk bu günün geleceğini. Oldu bitti. Kurtulduk.

Devamı için

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.