KÖŞK'TEN DE BDP'YE VETO!
PKK’lilerle "kucaklaşma" görüntülerinin ardından AKP’nin Meclis’te “muhatap almadığı” BDP'ye Cumhurbaşkanlığı'ndan da "veto" geldi.

12 Ekim 2012 Cuma 14:00
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev onuruna verdiği yemeğe BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı davet etmedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Çankaya Köşkü’nde verdiği yemeğe, Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanısıra davet edilen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Lideri Devlet Bahçeli olumlu yanıt verirken, BDP’ye davet gitmediği ortaya çıktı.
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı geçtiğimiz yıllarda daha önce makamında kabul eden ve Kürt sorunun çözümü konusunda “ılımlı” mesajlar veren Cumhurbaşkanı Gül, bazı BDP milletvekillerinin Şırnak’da BDPlilerle “kucaklaşma” olayını sert bir dille eleştirmişti.
Yorumlar
- Geri
- Ana Sayfa
- Normal Görünüm
- © 2009 İlke Haber
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.