05 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Diyarbakır19°C
  • Ankara13°C
  • İzmir18°C
  • Berlin16°C

KOMUTAN DTP'Lİ BAŞKANIN ELİNİ SIKMADI

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında garnizon komutanı, Demokratik Toplum Partili belediye başkanının elini sıkmadı.

Komutan DTP'li başkanın elini sıkmadı

30 Ağustos 2009 Pazar 13:06

Garnizon komutanı, DTP'li bayan belediye başkanının elini sıkmadı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında garnizon komutanı, Demokratik Toplum Partili (DTP) belediye başkanının elini sıkmadı.

Sabah saatlerinde Yüksekova Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına daha sonra Cengiz Topel Caddesi üzerinde devam edildi. Burada düzenlenen kutlama törenlerine Yüksekova Kaymakamı Çetin Çelik, Garnizon Komutanı İlhan Kavaklıoğlu, Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri katıldı.

3654

Burada yapılan törende belediye başkanı ile garnizon komutanı arasında soğuk rüzgarlar esti. Törenin ardından Kaymakam Çelik ve diğer davetlilerle tokalaşan Garnizon Komutanı Kavaklıoğlu, sırada bekleyen DTP'li bayan Belediye Başkanı Yetişkin ile tokalaşmadı. Başkan Yetişkin, bir süre bekledikten sonra tekrar Kavaklıoğlu'nun yanına gitmek isterken, Kavaklıoğlu ani bir dönüşle bulunduğu yerden uzaklaştı.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.