29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Diyarbakır17°C
  • Ankara17°C
  • İzmir19°C
  • Berlin19°C

KNN TELEVİZYONU KAPATILABİLİR

Hewlêr’de düzenlenen Goran Hareketi birinci kongresinin ardından Goran Hareketi içinde medyadaki söylemlerin değiştirilmesi yönünde çalışmalar yapıldığı bildirildi.

KNN televizyonu kapatılabilir

05 Haziran 2014 Perşembe 13:42

Goran Hareketi’nin Kürdistan Hükümeti 8. Hükümet kabinesine katılması kararının ardından Goran Hareketi’nin kendisine bağlı medya kuruluşlarında değişikliğe gideceği ve ayrıca önerilerden birinin de KNN televizyonunun kapatılması olduğu bildirildi. 

Rûdaw sitesinin Soranî bölümünün haberine göre Hewlêr’de düzenlenen Goran Hareketi birinci kongresinin ardından Goran Hareketi içinde medyadaki söylemlerin değiştirilmesi yönünde çalışmalar yapıldığı bildirildi. 

Haberde Goran Hareketi Lideri Newşîrwan Mistefa’ya KNN televizyonunun kapatılması ve yeni bir medya grubunun oluşturulması yönünde öneride bulunulduğu belirtildi. 

Haberde ayrıca Goran Hareketine bağlı medya kuruluşlarının halka arz edilip, Goran Hareketi ile olan bağlarının uzaklaştırılmasının da önerildiği dile getirildi. 

Goran Hareketi Lideri Newşîrwan Mistefa’ya sunulan öneriler arasında ayrıca Goran Hareketine bağlı medya kuruluşlarının olduğu gibi kalması yönünde önerinin de sunulduğu ancak bu medya kuruluşları üzerinde değişiklik yapılmasının istendiği de ifade edildi. (Dengê Azad)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış
ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.